Review: Garnier Nutrisse Ultra Color 5.25

Review: Garnier Nutrisse Ultra Color 5.25

garnier haarkleuring mahonie

Normaal ga ik in de lente voor een wat lichter kleurtje maar ik liet me weer overhalen want ik ben echt meer van de donkere kleuren bij mezelf. Daarom review ik vandaag de Garnier Nutrisse Ultra Color in de kleur Lichtbruin mahonie 5.25

Van mezelf ben ik blond maar ik kleur nu al bijna 2 jaar mijn haren bruin of verschillende rood/paars tinten. Normaal ga ik naar de kapper om mijn uitgroei te laten bijwerken maar mijn hele bruine kleur begon nu toch echt wel heel erg te vervagen, dus ik besloot om mijn hele haar te gaan verfen in plaats van alleen de uitgroei.

haarkleuring 6 haarkleuring 7

Ik vond het een beetje raar dat ze het lichtbruin noemde want dat is hij totaal niet! Wat ik leuk vond aan dit kleurtje was dat hij een mooie rode of warme gloed zou geven. Dat is toch wat mooier als je een bleke huid hebt vind ik persoonlijk.

Op het foldertje stond goed uitgelegd wat je moest doen, veel kan er niet misgaan. Ik vond het een hele fijne formule want veel haarkleuringen gaan heel erg lekken of zijn heel dun. Deze was mooi dik en blijft goed in je haar zitten. Dus ook geen wasbak vol met haarverf ! 😀

Wat ik ook fijn vond is dat mijn haar na het uitspoelen totaal niet droog aanvoelde en juist veel zachter dan mijn haar voor het verfen! Dit heb ik normaal niet bij de meeste haarverfen. Pluspunt!

Dit was mijn kleur vooraf:

haarkleuring 1 haarkleuring 2

Foto’s na:
haarkleuring 4 haarkleuring 3 haarkleuring 5fb pic
Jeeej! Ik ben er suuuper blij mee. Wat een ontzettend mooi kleurtje, wel donkerder dan ik had verwacht dus dat is even wennen. In het licht zie je de warme gloed, echt ontzettend mooi!

Kleuren jullie ook jullie haar? En zo ja welke kleur(en) vind jij een aanrader?

Liefs,
Iris

Advertenties

4 gedachtes over “Review: Garnier Nutrisse Ultra Color 5.25

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s